Bij de aankoop van een thuisbatterij wil je een kwalitatieve oplossing die betrouwbaar is en lang meegaat. Daarom kiezen we voor hoogwaardige merken als LG Chem en BYD.

LG Chem thuisbatterij

LG Chem is al meer dan 70 jaar bezig met de ontwikkeling van batterijtechnologie. Hierdoor zijn het een van de marktleiders in de sector.  LG Chem batterijen zijn weerbestendig, veilig, betrouwbaar en hebben een ontlading tot 90%, waardoor het grootste deel van de capaciteit ook effectief bruikbaar is. Goed om te weten: je kan meerdere thuisbatterijen aan elkaar koppelen om de capaciteit te verhogen. Ook voor grotere projecten is de energieopslag van LG Chem dus geschikt.

BYD thuisbatterij

BYD is een van de pioniers in de productie van thuisbatterijen. Ze specialiseren zich in lithium-ion batterijen van hoge kwaliteit die een levensduur van meer dan 6.000 cycli hebben. BYD biedt verschillende modellen aan, waardoor er voor elke woning een passende oplossing is. Let er wel op dat BYD thuisbatterijen enkel voor indoor gebruik geschikt zijn. Voorzie dus plaats in je garage, berging of tuinhuis.

SMA omvormers

Bij de aankoop van een thuisbatterij kies je natuurlijk voor kwalitatieve merken. Maar de kwaliteit van de omvormer is al even belangrijk. Daarom werken we samen met SMA. Dit merk staat voor betrouwbaarheid en Duitse degelijkheid. Wist je trouwens dat SMA de TOP PERFORMER award won in de PVEL 2019 omvormer test? De SMA omvormers behaalden de hoogste prestaties en bleven langer werken dan andere omvormers.

Loxone sturing

Tot zover alles wat je moet weten over onze omvormer en thuisbatterij merken. Indien gewenst, kunnen we de installatie uitbreiden met een slimme sturing. Hiervoor gebruiken we Loxone. De Loxone Miniserver zorgt voor een intelligent energiemanagement, waardoor je thuisbatterij optimaal wordt benut en je energiekosten nog meer dalen.