Bedrijven

Ook kantoren, hotels, restaurants, scholen en andere gebouwen zijn gebaat bij een automatisatie.

Wat we doen
Offerte aanvragen

Commerciële automatisatie

Voor bedrijven en verenigingen

Automatisatie van technieken komt ook van pas in bedrijfsgebouwen. Een slimme sturing van verlichting, klimaat, toegangscontrole, zonwering … zorgt voor meer comfort en een lager energieverbruik.

Powered by Loxone

Voor onze slimme automatisatie kiezen we exclusief voor Loxone.

Loxone is meer dan een domoticasysteem. Het is een complete oplossing die alle technieken met elkaar verbindt en makkelijk uitbreidbaar is. Zo automatiseer je meer dan 50.000 taken per jaar.

Flagship Partner

Q-Home is de eerste en enige Loxone Flagship Partner in de Benelux. Jouw project is bij ons dus in goede handen!

Enkele mogelijkheden

Toepassingen

Scholen

In scholen en andere onderwijsinstellingen biedt een slimme automatisatie meer comfort. Zoals een dynamische lichtsfeer die zichzelf aanpast doorheen de dag om de concentratie te verhogen. Ook de audiomogelijkheden mogen we niet vergeten. Daarnaast zorgt onze intelligente sturing van de verlichting, verwarming en zonwering voor een lagere energiefactuur. Handig, toch?

Horecazaken

Hotel, b&b, vakantiewoning, restaurant, brasserie, café, koffieshop … ook uitbaters van een horecazaak kunnen bij ons terecht. Met onze automatisatie verhogen we het comfort van alle gasten, en verlagen we de werkingskosten van je zaak. Deze investering betaalt zich dus snel terug.

Kantoren

Werknemers zijn efficiënter in een aangename werkomgeving. Onze gebouwautomatisering helpt hierbij. Stem bijvoorbeeld de lichtkleur af op het tijdstip van de dag. Of maak gebruik van verschillende sferen in de vergaderzaal: presentatie, brainstorm, after hour feestje… De mogelijkheden zijn eindeloos!

Winkels

Zelfs voor winkels zijn er allerlei mogelijkheden. Laat bijvoorbeeld de verlichting van je etalage zichzelf automatisch afstemmen op het daglicht. Of gebruik NFC-tags om werknemers toegang te geven tot de stockageruimte. Ondertussen zorgt het intelligente ventilatie- en verwarmingssysteem voor een aangenaam binnenklimaat.

Meer weten?
Bespreek jouw plannen.

Maak een afspraak om jouw project te bespreken.
Gratis. Zonder verdere verplichtingen.

Afspraak maken
info@q-home.be
0468 28 87 36