Wat we doen

Q-Home zorgt voor een slimme automatisatie in woningen, kantoren, winkels, horecazaken, scholen en andere gebouwen.

Wat we doen
Offerte aanvragen

Planning en ontwerp

Een goede voorbereiding is alles

Wij vertalen jouw wensen en noden naar een concreet plan. Tijdens de planningsfase selecteren we de juiste producten, maken we een leidingsschema en bereiden we de werken voor. Natuurlijk houden we steeds rekening met jouw budget.

Uitvoering

Alle werken, groot en klein

Het grote voordeel van Q-Home? Alle werken kunnen we voor onze rekening nemen: kabelgoten uitslijpen, leidingen trekken, sensoren aansluiten, zekeringskast in orde maken, keuringspapieren opmaken, configuratie en finetunen … noem maar op. Ook totaalprojecten bieden we aan. Dat bespaart je weer een hele hoop stress. Bovendien heb je slechts één aanspreekpunt voor al jouw vragen en één offerte.

Service na verkoop

We laten jou niet in de kou staan

Zelfs na de realisatie van jouw project kan je op onze hulp rekenen. We sturen graag jouw configuratie bij, of breiden het systeem uit met enkele nieuwe functies. Herstelling nodig? Ook daar doen we niet moeilijk over. Wij komen snel ter plaatse om het probleem op te lossen.

Onze oplossingen

Powered by Loxone

Voor onze slimme automatisatie kiezen we exclusief voor Loxone.

Loxone is meer dan een domoticasysteem. Het is een complete oplossing die alle technieken met elkaar verbindt en makkelijk uitbreidbaar is. Zo automatiseer je meer dan 50.000 taken per jaar.

Flagship Partner

Q-home is een gecertificeerd Loxone Silver Partner. Jouw project is bij ons dus in goede handen! ome is een gecertificeerd Loxone Silver Partner. Jouw project is bij ons dus in goede handen!

Meer weten?
Bespreek jouw plannen.

Maak een afspraak om jouw project te bespreken.
Gratis. Zonder verdere verplichtingen.

Afspraak maken
info@q-home.be
0468 28 87 36