Zelfbouw domotica met Loxone

Steek zelf de handen uit de mouwen en maak van jouw woning een smart home – met een beetje hulp van Q-Home. Ontdek onze domotica zelfbouwpakketten.

Zo werkt het
Offerte aanvragen

Zelfbouw domotica met begeleiding

Wat je zelf doet, doe je meestal beter

Je kan meer dan je denkt. Met onze domotica zelfbouwpakketten installeer je zelf alle technieken om jouw woning in een smart home om te toveren. Wij zorgen voor het materiaal en de know-how, jij doet het handwerk. Zo simpel is het!

Ben je geen Handige Harry? Dan verzorgen wij graag de volledige installatie. Neem hiervoor een kijkje op onze pagina voor particulieren.

Stappenplan

Doe-het-zelf voordelen

Liever zelf bestellen?

Weet je precies welke componenten je nodig hebt? Dan kan je snel en eenvoudig alle producten bestellen in onze domotica webshop. Je profiteert van een snelle levering die bovendien helemaal gratis is.

Veelgestelde vragen

Welk domoticasysteem zit er in het zelfbouwpakket?

Wij gebruiken Loxone. Als Loxone Flagship Partner kunnen we jou optimaal ondersteunen tijdens de planning, installatie en configuratie.

Hoeveel kost een zelfbouwpakket?

De kostprijs verschilt van woning tot woning. Factoren die meespelen zijn de bewoonbare oppervlakte en het aantal technieken dat je wil aansturen (verlichting, verwarming, zonwering, audio, zwembad…). Wij bezorgen je graag een prijs op maat.

Wat houdt de begeleiding in?

We begeleiden jou doorheen het hele proces. We geven advies tijdens de planning, bestellen al het materiaal, geven een woordje uitleg tijdens de levering en doen al het moeilijke werk (bijv. het afwerken van de verdeelkast). Ook voor vragen zijn we steeds bereikbaar.

Staat er een tijdslimiet op de installatie?

Nee, je werkt zo snel of traag als je zelf wil. Kies gerust je eigen tempo.

Hoe wordt het werk verdeeld?

Ook dat kies je helemaal zelf. Wil je bijvoorbeeld enkel de leidingen plaatsen, of ook de sensoren aansluiten en verlichting installeren? Dat is perfect mogelijk! We verdelen alles zoals jij dat wil.

Zelf domotica installeren?
Bespreek jouw plannen.

Maak een afspraak om jouw zelfbouwpakket te bespreken.
Gratis. Zonder verdere verplichtingen.

Afspraak maken
info@q-home.be
0468 28 87 36