Thuisbatterijen

Energiebeheer en slimme woningen zitten in het DNA van ons bedrijf. Thuisbatterijen van Q-Home zorgen voor een echte energie-omwenteling: het terug in eigen handen nemen van onze elektriciteitsproductie.

Oplossingen ontdekken
Offerte aanvragen

Hoe werkt het?

Maximaliseer je eigen elektriciteits-productie door een thuisbatterij

De instraling van de zon is het sterkst overdag, wanneer je bent gaan werken. Uiteraard verbruik je op dat moment het minst. De energie die je zonnepanelen op dat moment opwekken, doet je meter terugdraaien. Maar van zodra de slimme meter verplicht wordt, verlies je dit voordeel. Een opslagsysteem maakt het mogelijk om zonnestroom te gebruiken ook als er geen zon is. Een direct gevolg is dat je eigen opbrengsten worden gemaximaliseerd. ’s Avonds, wanneer je thuiskomt, gebruik je die stroom voor het koken en het wassen. Bovendien is een batterij ook de ideale oplossing voor noodstroomvoorziening. Is er een stroomonderbreking? Dan kan je – dankzij je batterij – gewoon verder met je bezigheden. Op die manier til je je PV-installatie naar een hoger niveau en word je écht zelfvoorzienend.

Wat zit er in ons pakket

Ons energiemanagement maakt optimaal gebruik van de beschikbare energiebronnen. Produceren je zonnepanelen voldoende energie? Dan activeren we verbruikers zoals de wasmachine, warmtepomp of laadpaal van je elektrische auto. Of sla zelfgeproduceerde stroom op voor later via een thuisbatterij.

Powered by Loxone, LG Chem, SMA & BYD

De 360° thuisbatterij oplossing

Voor de koppeling van alle verbruikers en energietechnieken gebruiken we Loxone. Dat is een compleet smart home systeem die een doorgedreven automatisatie toelaat. Loxone is gebruiksvriendelijk, flexibel uitbreidbaar en toekomstgericht.

Flagship Partner

Q-Home is de eerste en enige Loxone Flagship Partner in de Benelux, gecerifieerde SMA, LG Chem & BYD installateur. Jouw project is bij ons dus in goede handen!

Meer weten?
Bespreek jouw plannen.

Maak een afspraak om jouw project te bespreken.
Gratis. Zonder verdere verplichtingen.

Contact opnemen
Offerte aanvragen