Bouwprofessionals

Q-Home helpt architecten, bouwbedrijven en projectontwikkelaars met de realisatie van smart homes. Bij ons profiteer je steeds van een totaaloplossing zonder zorgen.

Wat we doen
Offerte aanvragen

Realisaties in onderaanneming

Voor architecten, aannemers en projectontwikkelaars

Vragen jouw klanten naar smart homes? Wil je een verschil maken met jouw bouwproject? Kies voor Q-Home. Wij realiseren complete smart home projecten in verlichting, verwarming, zonwering, energie, beveiliging en meer volgens de Loxone standaard. Dat doen we voor alle bouwprofessionals, van architecten tot projectontwikkelaars en aannemers.

Elke woning standaard smart home ready

Q-Home werkt mee in de ontwerpfase van de woningen en zorgt voor technische plannen die elektriciens kunnen gebruiken om bekabeling te doen. Q-Home neemt ook actief contact op met de technische mensen voor een perfecte afstelling van technieken en smart-home.

 • Ontwerp & planning

  Opmaak van een gedetailleerd plan van alle smart-home componenten. Tijdens de ontwerpfase komt onze jarenlange expertise zeker van pas.

 • Realisatie & programmatie

  Een zorgeloze installatie van alle technieken: bekabeling, indienststelling, keuring en meer. Alles gebeurt volgens een strak schema.

 • Service na verkoop

  Wilt jouw klant later nog aanpassingen, uitbreidingen of gaat er iets niet meer? Ook daarvoor kan hij bij Q-Home terecht.

 • Ontzorgen

  Wij begeleiden jouw klant door een bezoek aan onze demowoning en lossen al zijn vragen op. We kunnen extraatjes rechtstreeks met hem opnemen. Online opvolging van het project voor de bouwprofessional en de eindklant.

Dit automatiseren we allemaal

Powered by Loxone

Voor onze slimme automatisatie kiezen we exclusief voor Loxone.

Loxone is meer dan een domoticasysteem. Het is een complete oplossing die alle technieken met elkaar verbindt en makkelijk uitbreidbaar is. Zo automatiseer je meer dan 50.000 taken per jaar.

Flagship Partner

Q-Home is de eerste en enige Loxone Flagship Partner in de Benelux. Jouw project is bij ons dus in goede handen!

Meer weten?
Bespreek jouw plannen.

Maak een afspraak om jouw project te bespreken.
Gratis. Zonder verdere verplichtingen.

Afspraak maken
info@q-home.be
0468 28 87 36